Inge van Steen, tekenkunst

23/24 en 30/31 januari 

Tekeningen van kunstenares Inge van Steen in de Garnizoenskerk van Ravenstein

‘Een spel van licht en donker, controle en toeval’

In het weekend van 23/24 en 30/31 januari exposeert kunstenares Inge van Steen haar meest recente werk in de Garnizoenskerk van Ravenstein. Op zaterdag 23 januari kan men vanaf 15.30 uur tevens genieten van een hapje en drankje met muzikale omlijsting van Sjors Appeldoorn.

Inge 2                    Inge 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een rijke en dromerige, steeds veranderende wereld

De tekeningen van Inge van Steen (Oss, 1965) zijn hoofdzakelijk zwart, wit en grijs. Een combinatie van organische natuurlijke vormen op het platte vlak in relatie tot harde, soms zachte lijnvoering. Daar tegenover staan horizontalen, vertikalen en soms zijn er architectonische elementen in verwerkt. Een spel van licht en donker, controle en toeval. De combinatie van diverse natuurlijke materialen is dan ook de inspiratiebron die heeft geresulteerd heeft  in tekeningen van divers formaat. Een rijke en dromerige, steeds veranderende wereld.

Sinds 2014 heeft Inge een atelier in @Paulus in Oss. @Paulus is de herbestemming van de voormalige Pauluskerk waar diverse kunstenaars en creatieve ondernemers een atelier of werkruimte hebben. Ze heeft haar opleiding gevolgd aan de Hoge School Beeldende Kunsten in Tilburg en de Academie voor de Schone Kunsten in België. Momenteel volgt zij de Masterstudie Kunsteducatie aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Daarnaast is zij als docent Beeldende Vorming verbonden aan o.a. Helicon Opleidingen.

Te zien in de Garnizoenskerk te Ravenstein (Servetstraat 1)

Openingstijden: zaterdag 23 januari van 15.30 – 17.00 uur en op zondag 24, zaterdag 30 en zondag  31 januari van 11.00 -17.00 uur. De toegang is gratis.

www.cultuurravenstein.nl