Foto-expositie Ravensteinse Fotodagen 2016

Fotodagen

 

 

 

 

 

 

 

Thema ‘25ste editie Ravenstein bij Kaarslicht zaterdag 12 december 2015’

Vanaf zaterdag 23 januari t/m zondag 27 maart vindt in het Raadhuis een foto- expositie plaats van de Ravensteinse Fotodagen 2016. De werkgroep organiseert deze fotowedstrijd al 6 jaar op een rij, steeds met een ander thema.
In het lustrum jaar van de '25ste editie Ravenstein bij Kaarslicht' zijn 20 fotografen deze uitdaging aangegaan om op zaterdag 12 december 2015 tussen 12.00 en 24.00 uur vanuit bovengenoemd thema een eigen invulling aan dit lustrum te geven.

Ongetwijfeld hebt u ook tijdens dit kaarslicht festijn door het prachtige, met kaarslicht omgeven, stadje gelopen en de vele versierde kerstbomen, huizen, winkels en straten bewonderd. Dit alles is door de ogen van 20 fotografen vastgelegd. Elke deelnemende fotograaf heeft 3 foto's ingestuurd waarvan er 1 wordt geëxposeerd. De ingestuurde foto's worden beoordeeld door een onafhankelijke professionele jury. De 3 prijswinnaars worden op zondag 27 maart tussen 16.00 -17.00 uur bekend gemaakt.

Publieksprijs

Aan de fototentoonstelling is ook een publieksprijs verbonden. Tijdens de looptijd van de tentoonstelling kunnen de bezoekers middels een formulier zelf aangeven wie van de deelnemers de mooiste foto heeft gemaakt. Die prijs wordt ook op 27 maart bekend gemaakt.

Opening tentoonstelling

Op zaterdag 23 januari om 14.00 uur zal de officiële opening verricht worden door de voorzitter van Stichting Ravenstein bij Kaarslicht de heer Marco van Heck. Een ieder is hierbij van harte welkom.
Vanaf zaterdag 23 januari t/m zondag 27 maart is de foto-expositie elke zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00 uur voor het publiek geopend in het Raadhuis van Ravenstein.

Nadere informatie hierover op www.ravensteinsefotodagen.nl