Het Khachaturian Ensemble: Klezmer stijl- en Joodse melodieën die u meenemen naar oosterse landen en hun trouwfeesten!

khachaturian-trio


Op zaterdagavond 19 november treedt het internationale Khachaturian Ensemble op in de Garnizoenskerk van Ravenstein. Dit kamermuziekensemble bestaande uit klarinet, viool en piano brengt composities die sterk gerelateerd zijn aan traditionele muziek. Zoals het stuk van Alexander Arutiunian, gebaseerd op Armeense volksmuziek.

Laat u verrassen met Klezmer stijl- en Joodse melodieën bij de diverse dansen, die ons meenemen naar oosterse landen en hun trouwfeesten.

Aanvang concert 20.00 uur, entreeprijs 10 euro, jeugd tot 18 jaar gratis toegang.

Voor reservering stuur een e-mail naar: secretariscultuurravenstein@gmail.com.

 

Het Khachaturian Ensemble, bestaande Alejandro Peiteado Brea (klarinet), Lilit Poghosyan (viool) en Ivan Penkov (piano), leerde elkaar kennen tijdens hun Masterstudie aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze brengen niet alleen bekende stukken, maar verkennen ook nieuw repertoire en maken eigen composities.

Alejandro Peteado (geb. in Spanje) speelt als eerste klarinettist in het Orkest van het Oosten.

Lilit Poghosyan (geb. in Armenië) was in 2014 academist in het Nederlands Philharmonisch Orkest en daarna in het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Momenteel maakt Lilit deel uit van het Nederlands Philarmonisch Orkest.

Ivan Penkov (geb. In Bulgarije) is regelmatig te zien in recitals en kamermuziekconcerten in Nederland en daarbuiten. Ivan vormt tevens een duo met Anastasia Feruleva met wie hij dit jaar de finale van The International Duo Competition in Lyon behaalde.