Kerstconcert van Emvoice op zondag 17 december

Simon Emvoice

Aan het eind van het Kerstival, op 17 december in het centrum van Ravenstein, is iedereen van harte welkom in de Garnizoenskerk voor het Kerstconcert van Emvoice. 

Over Emvoice:

Emvoice wordt gevormd door het in Lith woonachtige koppel Ingeborg (zang) en Gerard (keyboard) van den Heuvel. In Emvoice bundelen zij hun kwaliteiten in de meest pure vorm: live gespeeld en gezongen, zodat de emotie van het moment alle aandacht krijgt die het verdient.

 

In de prachtige ambiance van het kerkje, komt de intieme zang van Ingeborg, ondersteund door toetsenist Gerard, uitstekend uit de verf. De muziek wordt afgewisseld met gedichten van dichter Simon Dermijn.

 

Zangeres Ingeborg heeft al sinds haar kindertijd zanglessen gevolgd en sindsdien optredens verzorgd, zowel solistisch als met andere zangers en musici in o.a. close harmony-/a-capellagroepen, bands en theaterproducties. Haar inspiratie haalt zij uit zangeressen als Eva Cassidy, Barbra Streisand en Loreena McKennitt.

Toetsenist Gerard is als 6-jarige begonnen op accordeon, vervolgens orgel, gitaar, basgitaar, synthesizer en keyboards, en is inmiddels al jarenlang allround toetsenist en Hammondorganist. Hij heeft vanaf zijn tienerjaren met diverse bands opgetreden en speelt behalve in Emvoice ook in een rockband.

Als muzikaal duo hebben zij een samenwerking ontwikkeld met de dichter Simon Dermijn waarbij zang, muziek en poëzie elkaar aanvullen en versterken. 

Voor meer informatie over Emvoice, zie website www.emvoice.nl