Expositie studenten Anita de Baaij schilderijen

 

'Carnaval' Rida WeltenIn het Raadhuis in Ravenstein is van 4 april tot 10 mei 2015 een expositie te zien van de masterclass studenten van Anita de Baaij. De feestelijke opening van deze expositie is zaterdag 4 april om 15.00 uur. Iedereen is van harte welkom. In de vitrines exposeert Maria Willems tegelijkertijd haar beelden. Haar grootste inspiratiebron is mens en dier.

Een abstracte kijk op muziek, poëzie, literatuur en kleur
9 studenten van Anita de Baaij hebben zich vanaf september 2014 geconcentreerd op diverse onderwerpen, zoals muziek, poëzie, literaire teksten en kleur. De opdracht was om al deze elementen in hun schilderwerken vast te leggen, maar dan wel geabstraheerd. Zij maken gebruik van diverse technieken zoals acryl, mixed media, materieschilderijen. Wekelijks komt de masterclass bij elkaar om in opperste concentratie te werken aan de opdrachten die Anita geeft. In één van deze  bijeenkomsten heeft iedereen gewerkt aan elkaars schilderijen.

De deelnemende schilders zijn:

CIMG9899Anette Brouwers, Julia Dijstelbloem, Rian Lucas, Margriet Meulemans-Bolsius, Marien van Mourik, Mies van Riet-Snoijink, Yolande Spuij-Iddink, Rida Welten, Pierre Wingens.

Locatie: Het Raadhuis, St. Luciastraat 2, Ravenstein. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 16.30 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.
Tijd: zaterdag 4 april t/m zondag 10 mei 2015