SuzanneHetty

 

 

 

 

 


Op 12 en 13 maart exposeren Suzanne Grem en Hetty de Haan hun meest recente werk in de Garnizoenskerk van Ravenstein. Op zaterdag 12 maart vindt om 11.30 uur de opening plaats door Peter Grem, muzikaal omlijst door het saxofoonkwartet  "An, Dre, Rie & Jeu".  Iedereen is hierbij van harte welkom.

Suzanne

 

 

 

 

 

 

Suzanne Grem (olieverf schilderijen) uit Ravenstein maakt deel uit van de kunstgroep Pigment. Ze is na afronding van de Academie voor Schone Kunsten (2007) haar eigen weg gaan zoeken in de schilderkunst. Op haar reizen naar mooie plekken in de wereld maakt ze foto’s die ze later omzet in een schilderij. Het is haar uitdaging om met de juiste penseelstreek, compositie en kleur een impressie te geven van wat indruk gemaakt heeft. Ze wil daarbij de kijker ook het gevoel van dat moment meegeven. Wilt u ook mee op deze reis? Komt u dan kijken en laat u meevoeren.
Suzanne volgde haar opleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk/België, waarvan 5 jaar basis en 3 jaar specialisatie (2007 diploma).

Hetty1

 

 

 


Hetty de Haan (beelden) heeft een passie voor schilderen en beeldhouwen. Na haar opleiding aan de ISARD in Antwerpen (schilderen, meubelrestauratie en -stoffering) was zij een aantal jaren werkzaam als decoratieschilder/ kunstschilder. Haar interesse voor de beeldhouwkunst kwam later. Zowel in haar schilderijen als haar beelden ziet u een overeenkomstig lijnenspel, maar het beeldhouwen geeft meer vrijheid in haar expressie. Beeldhouwen is vormgeven door materiaal te verwijderen of te sparen. Na het aftasten van de steen weet ze hoeveel ruimte hij haar biedt. Over het algemeen kiest Hetty een steen uit op haar vorm, daarna begint de uitdaging en het gevecht. Haar beelden zijn abstract en hebben zelden een titel, het is aan de toeschouwer wat deze in een beeld ziet.

Deze duo-expositie is te zien in de Garnizoenskerk te Ravenstein (Servetstraat 1).


Openingstijden: zaterdag 12 en zondag 13 maart 2016 van 11.00-17.00 uur.
De toegang is gratis.