‘Binnenwereld’ portretten van Nicole Prein

prein

 

 

 

 

 

 

In het weekend van 9/10 april exposeert Nicole Prein onder de titel ‘Binnenwereld’ haar portretten in houtskool, olie en klei in de Garnizoenskerk van Ravenstein. Op zaterdag 9 april is om 14.00 uur de opening door Maud Nederkoorn, waarbij iedereen van harte welkom is.

 

‘Mijn werk gaat altijd over mensen.

Ik ben geïntrigeerd door de persoon zoals hij is, door dat wat er speelt onder de oppervlakte van het uiterlijk en hoe dit in zijn presentatie naar buiten komt of juist verscholen blijft. Het is altijd bijzonder als we daar een glimp van mogen opvangen. Dat is wat ik probeer zichtbaar te maken in mijn portretten, die getekend, geschilderd of geboetseerd zijn; mijn ontwikkeling door de jaren heen. Meer realistisch of abstract, proces en eindresultaat. Graag wil ik u uitnodigen een kijkje te komen nemen in mijn ‘binnenwereld’, aldus Nicole Prein.

Zij volgde de opleiding Tekenkunst aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (B) en daarna de 4-jarige opleiding Beeldende Kunst aan de Vrije academie ’t Pad. Haar werk is regelmatig te zien in zowel solo- als groepstentoonstellingen.
 

Deze expositie in de Garnizoenskerk te Ravenstein (Servetstraat 1) is te zien op zaterdag  9 en zondag 10 april 2016 van 11.00 -17.00 uur. De toegang is gratis.