‘Voorlopig Gras’. Een installatie – Expositie van Don van Grunsven en Truus Weesjes

 

WeesjesvanGrunsven

Van 20 t/m 28 augustus, zaterdag en zondag 11.00-17.00 uur Garnizoenskerk, Servetstraat 1, Ravenstein

Don van Grunsven
Don van Grunsven maakt werk op het snijvlak van 3D-vormgeving en autonome kunst. Geïnspireerd door materiaal, kleur, eigen en andermans werk ontstaat een beeld.
“Mijn werk gaat over de spanning tussen chaos en orde. Grip en onvermogen. Ik zoek naar essentie in minimaal vorm- en kleur gebruik. Ik rangschik en bewerk zodat er een nieuwe orde ontstaat. Mijn orde.”

Truus Weesjes
Truus Weesjes is een veelzijdig kunstenaar. Ze werkt met hout, staal, lood, bladgoud, gevonden materialen, etc. in intrigerende assemblages en installaties.
Mijn werk gaat over vliegen en vallen, als metafoor voor ons allergrootste verlangen en onze aller diepste angst. Een onderzoek naar de grenzen van mijn denken, daar waar de ervaring begint.”

Don van Grunsven en Truus Weesjes hebben elkaar ontmoet op de Hogeschool voor de kunsten Arnhem en wonen en werken al 26 jaar op Den Dam 2 te Huisseling. Hier is ten tijde van de expositie in het Kerkje, of op afspraak, overig werk te zien en te koop.

Op zaterdag 27 augustus, zal vanaf 16.00 uur een feestelijke, muzikale finissage plaatsvinden met o.a. Katrien Karimoen en Jet Mineur.
Meer informatie t.z.t. op www.facebook.com/dendam2.nl