Expositie Fotoclub Focoss in het Raadhuis van Ravenstein

wvde-keent-03 
 

Fotoclub Focoss uit Oss exposeert van 15 oktober 2016 tot 8 januari 2017 een expositie in het raadhuis van Ravenstein. De club die dit jaar 54 jaar bestaat telt 45 enthousiaste amateurfotografen en komt wekelijks bij elkaar om foto’s te bespreken. Op de expositie laten de leden van Focoss een collage van foto's zien, die zij gemaakt hebben in de vele kerkdorpen die de gemeente Oss rijk is.

 

Het thema dat zij gekozen hebben is dan ook: 'een kijk op de vele gezichten die Oss rijk is'.

wvde-dieden-01 

wvde-neerlangel-03

De fotografen van Focoss zijn de afgelopen maanden druk in de weer geweest om in de vele kerkdorpen van Oss karakteristieke foto's te schieten. Zij willen daarmee het mooie karakter en de vele gezichten die de gemeente rijk is, tonen aan de bezoekers van de expositie. De leden van Focoss heten u dan ook van harte welkom.

 

Openingstijden Raadhuis Ravenstein (St. Luciastraat 2)

zaterdag en zondag van 12-16 uur. De toegang is gratis.