Ravensteinse Fotodagen 2017 – Thema ‘Iconen en Symbolen’

foto-rfd012017

Expositie deelnemers Ravensteinse Fotodagen in het Raadhuis van Ravenstein

Voor de 7e keer is deze fotowedstrijd voor amateurs te zien van zaterdag 7 januari t/m zaterdag 25 maart in het Raadhuis van Ravenstein.  Dit jaar is bewust gekozen voor het thema van de Open Monumentendagen 2016: ‘Iconen en Symbolen’. Het Raadhuis is op zaterdag en zondag open van 12.00-16.00u. Bezoekers kunnen dan hun stem uitbrengen voor de publieksprijs. De bespreking van de foto’s door de jury en de prijsuitreiking is op zondag 26 maart van 14.00-17.00u. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Tijdens deze expositie zijn in totaal 66 foto’s te zien van 22 deelnemers, vergezeld met een kort verhaaltje waarom de foto een icoon of symbool is. Van elke deelnemer is door de jury, bestaande uit Rob Pluijm, Hans Koster en Teun van Beers, 1 foto uitgekozen om aan de wand te hangen. Alle foto’s zijn te bekijken in een album.  Het gebied waar de foto’s met als thema ‘Iconen en symbolen’ gemaakt konden worden, zijn het stadje Ravenstein en de kerkdorpen Huisseling, Herpen, Koolwijk, Overlangel, Keent, Neerloon, Neerlangel, Deursen, Dennenburg, Demen en Dieden.

 

Openingstijden Raadhuis Ravenstein (St. Luciastraat 2) op zaterdag en zondag van 12-16 uur. Gratis toegang.