ZuiderWaterliniefestival in Ravenstein

waterliniefestival

 

Zuiderwaterlinie Festival in Megen en Ravenstein

Het Zuiderwaterlinie Festival is een nieuw festival voor en door bewoners van Brabant. De Zuiderwaterlinie dient als inspiratiebron en speelveld voor lokale toneelspelers, zangers, musici en dansers. Het festival biedt de bezoekers verschillende theaterroutes op bijzondere locaties langs de linie met voorstellingen van een kwartier over hoe mensen grenzen opwerpen, verleggen, bewaken en oversteken. Het vindt plaats op 8 en 9 april in Ravenstein, Megen, Breda, Bergen op Zoom en Halsteren en wordt georganiseerd door kunstencentra Nieuwe Veste, Cultuurbedrijf Bergen op Zoom en Muzelinck.

 

Theaterroutes in Megen en Ravenstein

Muzelinck organiseert het festival in Megen en in Ravenstein op 8 en 9 april.

De theaterroutes starten bij Stadsherberg De Keurvorst in Ravenstein en bij Terras Effe Zitte in Megen.

Kaarten (€ 10,00 p.p. per route, 2e route € 5,00) zijn te reserveren via www.zuiderwaterliniefestival.nl en tot een kwartier voor aanvang af te halen bij het startpunt. Tijdens het festival kan je daar ook rechtstreeks een kaartje kopen.

 

Kijk voor meer informatie op www.zuiderwaterliniefestival.nl of op www.muzelinck.nl.

 

—————————————————————————————————————–

Muzelinck is hét centrum voor de Kunsten in de regio Maasland. Muzelinck zorgt voor kunsteducatie en -participatie, alles onder de noemer van de Kunst van Samen: samen spelen, ook tussen de verschillende disciplines muziek, beeldend, theater en dans. Kwaliteit staat voorop: hoogwaardige lessen door topdocenten, kennisoverdracht tussen onderwijs en amateurkunstinstellingen en aantrekkelijke evenementen in de stad Oss.