De Andersons  ‘Hier Dooft Niets’ – Zondag 8 oktober – Garnizoenskerk Ravenstein

Andersons

Hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering mét bijzondere gast Ravensteinse kunstenares Katinka Waelbers.

Op zondag 8 oktober is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in de Garnizoenskerk in Ravenstein. De Andersons ontvangen tijdens elke voorstelling een bijzondere gast uit de regio, deze middag is dat kunstenares Katinka Waelbers.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat ‘Hier Dooft Niets’ elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze middag is dat kunstenares Katinka Waelbers. Ondanks een succesvolle wetenschappelijke carrière koos zij voor dat waar haar hart sneller van gaat kloppen; kunst maken. Ze is bekend door haar bijzondere glaskunst, maar niks is deze creatieve duizendpoot te gek. Als onderdeel van dit theaterconcert zal Katinka vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

Vorig seizoen ontwikkelden De Andersons 'Hier Dooft Niets' op goed bewaarde geheime locaties en waren o.a. Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland en Maartje van Weegen te gast.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over voorgaande voorstellingen van De Andersons:
"Wonderschone liedjes",  "Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.", "Een warme en overdonderende gebeurtenis".

Zondag 8 oktober om 15.30 uur in de Garnizoenskerk van Ravenstein.

Entree  €10, jeugd tot 18 jaar gratis, vriendenpas geldig

Reserveren via: pr@cultuur-ravenstein.nl