Concert CONTRABASTA – zondag 6 oktober

 

De basgroep van Het Gelders Orkest speelt kamermuziek van klassiek tot jazz en van barok tot rock!

Contrabasta2

Zondag 6 oktober speelt ContraBasta, de basgroep van Het Gelders Orkest, in de Garnizoenskerk van Ravenstein kamermuziek in allerlei genres en stijlen, van klassiek tot jazz en van barok tot rock. Als het maar mooie muziek is!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door KBO Ravenstein.

 

Aanvang 15.30 uur, entreeprijs 10 euro, vriendenpas geldig en jeugd tot 18 jaar gratis.

Tickets kopen en daarmee tevens uw plaats reserveren kan via onderstaande link

Online ticketverkoop

Het geprinte e-ticket geldt als entreebewijs. Voor meer informatie stuur een e-mail naar: 

secretariscultuurravenstein@gmail.com.

 

ContraBasta is de basgroep van Het Gelders Orkest, vijf bassisten in hart en nieren die de contrabas het begin en het einde van de muziek vinden. Er gaat niets boven een contrabas, behalve meer bassen bij elkaar natuurlijk! Daarom zijn zij met ContraBasta kamermuziek in allerlei combinaties van contrabassen gaan spelen: duet, trio, kwartet en kwintet, als het maar mooie muziek is. En ze maken geen onderscheid in genres en stijlen, wat hun betreft gaan ze van klassiek tot jazz en van barok tot rock! Ze spelen zowel originele composities als arrangementen van hunzelf en van anderen en hebben vooral ontzettend veel lol met elkaar. Zoals een klein kind het heerlijk vindt om met zijn vrienden te spelen.

ContraBasta wordt gevormd door de bassisten Hans Blok, Julianne Vogel, Aristotelis Potamianos, Joost Hillen en Jacinta Molijn. Het motto van deze basgroep luidt dan ook:

‘Contrabas is niet slechts een instrument, het is een ideologie! De keuze voor de contrabas overkomt je: liefde op het eerste gezicht en een verslaving voor het verdere leven!’

Contrabasta1

Zondag 6 oktober, aanvang 15.30 uur, Garnizoenskerk Ravenstein (Servetstraat 1)