Expositie ‘Dirty Mindfulness’ van De Kleiclub AFGELAST

Dirty mindfulness afgelast small (002)

 

HELAAS hebben we in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona virus moeten besluiten de expositie Dirty Mindfulness II af te gelasten.

Erg jammer want het beloofde een heel geslaagde expositie te worden met veel bijzonder werk. Maar wat in het vat zit verzuurt niet! Het ligt zeker in de bedoeling de Kleiclub volgend jaar opnieuw in ons programma op te nemen.

De Kleiclub is een geuzennaam voor een groep beeldend kunstenaars uit Arnhem en omstreken. Regelmatig werken de kunstenaars samen in het atelier van keramist Peter Krynen. Ieder vanuit zijn/haar eigen discipline, ideeën en plannen. Het experiment wordt daarbij niet geschuwd, en bijzondere, aparte en soms ‘vreemde’ combinaties worden uitgeprobeerd.
De verschillende “handschriften” van de kunstenaars blijven altijd goed herkenbaar. De unieke werkwijze en eigen(zinnig)heid van de kunstenaars maakt het samenstellen van een expositie tot iets bijzonders.