Les Enfants du paradis – Zondag 15 november 2020 In de Garnizoenskerk Ravenstein – Geannuleerd!

lizet Dore SCR V5 (002)

LES VIEUX AMANTS-Chansons Melancholiques.

Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse cabarets; de clubs waar men met rode wijn en sigaret mijmerde over de condition humaine. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt: Franse chansons op zijn best. Hier worden ze vertolkt door Les Enfants du Paradis: Lizet van Beek, zang en verhalen, Doré van Deijck, piano. In dit programma nemen zij u mee naar de wereld van grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze worden bezongen.

Zij verhalen ook van oude liefdes die altijd mochten duren, zoals het verhaal van Marie Anna Wolvers die tijdens de Belle Epoque woonachtig was in Brussel maar tijdens een bezoek aan Hilvarenbeek haar grote liefde vond…….”C’etait au temps ou Bruxelles dansait”. Grote impact hebben ook de eigen, Nederlandstalige bewerkingen van chansons van Barbara.

Les vieux Amants; een feest voor het hart, balsem voor de ziel! Het programma werd onlangs nog met groot enthousiasme door het publiek ontvangen in de uitverkochte zaal van Dudok in Rotterdam.

Lizet en Doré treden zondag 15 november 2020 op voor een klein publiek van slechts 25 personen, in de Garnizoenskerk Ravenstein, 2x achter elkaar om 15.30 en om 16.45 uur.

 

We nemen alle op zondag 15 november geldende corona-maatregelen in acht. Zo is het onder andere verplicht voor het publiek om voor binnengaan van de Garnizoenskerk een mondkapje op te doen, wat pas na het plaatsnemen mag worden afgedaan. 

Houders van een vriendenpas kunnen hun plaats online reserveren vanaf 21 oktober 2020 via het ticket office. Andere belangstellenden kunnen online een ticket kopen vanaf 28 oktober 2020. Zie de link op onze website www.ticketkantoor.nl/events/cultuurravenstein

De entreeprijs bedraagt 10 euro, Voor houders van de vriendenpas en jeugd tot 18 jaar is de toegang gratis. Het afgedrukte e-ticket geldt als entreebewijs.

 

 

We verzoeken u tijdig aanwezig te zijn, zodat we iedereen met gepaste afstand naar een zitplaats kunnen begeleiden.

1e optreden deur open om 15.15 uur

2e optreden deur open om 16.30 uur

Na aanvang van het optreden is geen toegang tot de Garnizoenskerk meer mogelijk.

Voor alle duidelijkheid: we kunnen voor dit optreden helaas geen tickets aan de deur verkopen, aangezien we het maximum aantal van 25 bezoekers strikt moeten aanhouden.