Concerten 2021


Klik hieronder om uw tickets voor het volgende concert te bestellen

TICKETS BESTELLEN


Het concertprogramma 2021 van Stichting Cultuur is gevarieerd, voor iedereen toegankelijk en zolang het nodig is……..Coronaproof! Chansons, muziektheater, flamenco, klassiek en brass: noteer alvast de datums en beleef het mee in onze Garnizoenskerk!

 • 18 april – De Andersons met een “Een mooiere wereld” (geannuleerd)

  De Andersons is een duo met Zweedse roots bestaande uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. De Andersons worden vaak geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, hun veelzijdige muzikaliteit, sterke teksten en de hartstocht waarmee ze op het podium staan. De afgelopen seizoenen speelden ze het theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ en ontvingen ze gasten als Jan Terlouw, Dieuwertje Blok, Freek de Jonge, Hakim Traïdia, Hanneke Groenteman en vele anderen die hen vergezelden in hun zoektocht naar verwondering.
  De Andersons brengen een humoristische en muzikale theatervoorstelling op het grensgebied van kleinkunst, muziektheater en theaterconcert.
 • 18 juli – Flamenco trio 15.30 u. en 16.45 u.

  Flamenco met gitarist Maurice Leenaars, danseres Elena Grulla en zanger José Ligero. 
  Flamenco trio

 • 11 september – Les enfants du paradis, Lizet van Beek en Doré van Deijck

  LES VIEUX AMANTS-Chansons Melancholiques.
  Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse cabarets; de clubs waar men met rode wijn en sigaret mijmerde over de condition humaine. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt: Franse chansons op zijn best.
  Les enfants du paradis

 • 3 oktober – Recital Jeroen Dupont

  Violist Jeroen Dupont studeerde bij o.a. Coosje Wijzenbeek, Herman Krebbers, Vera Beths en Jean-Jacques Kantorow in Parijs. Hij won in 2003 het Davina van Wely Concours en in 2007 het Nationaal Vioolconcours Oskar Back.
  Jeroen Dupont

 • 7 november – Pelgrim Brass

  Pelgrim Brass is een eigenzinnig, creatief en toegankelijk koperkwintet.
  De schilderachtige wijk Delfshaven, in Rotterdam, is de plek waar de talentvolle leden van het kwintet elkaar in 2013 tegen het lijf liepen.
  Pelgrim Brass