Exposities 2021

 • TICKETS BESTELLEN

 • De Kleiclub in reprise

  De expositie Dirty Mindfulness II van de Kleiclub kon vorig jaar geen doorgang vinden. Dit jaar herkansing! De Kleiclub is een geuzennaam voor een groep beeldend kunstenaars uit Arnhem en omstreken. Regelmatig werken de kunstenaars samen in het atelier van keramist Peter Krynen. Ieder vanuit zijn/haar eigen discipline, ideeën en plannen. Het experiment wordt daarbij niet geschuwd, en bijzondere, aparte en soms ‘vreemde’ combinaties worden uitgeprobeerd.

 • Kuypers en de Neef (geannuleerd!)

  Kuypers & de Neef is een samenwerkingsverband tussen de kunstenaars Bram Kuypers en Lennart de Neef. Bram en Lennart werken samen aan kunstprojecten omtrent de onbedoelde schoonheid van bouwwerken en (constructie) werkzaamheden. Voor hun tentoonstelling in de Garnizoenskerk zijn ze bezig met een nieuw videowerk over de blauwe lazer op het dak van een meettrein in Nederland. Het wonderlijke licht wat de hemel in de nacht blauw kleurt en door het landschap voert als een bovennatuurlijk verschijnsel staat in deze tentoonstelling centraal. Letterlijk een soort hemelvaart. We zijn nu al benieuwd…… 😊


 • Wim Wijnakker 23/24/25 en 30/31 juli


  Auxilia Mirabilis: een theatrale installatie in de Garnizoenskerk Ravenstein.

  De wonderlijke hulptroepen van regisseur/schrijver/ontwerper Wim Wijnakker zijn gedurende twee weekenden te bezoeken in de Garnizoenskerk Ravenstein: 23/24/25 en 30/31 juli 2021 van 11.00 tot 17.00 uur.

  Wat in ons is verhuld
  dat dag na dag
  een wonder doet

  De opening van de expo vindt plaats vrijdag 23 juli om 15.30 uur, en wordt opgeluisterd door componist/pianist Paul Gelsing. Wie weet zingt Wim een stukje mee….. 

  Een speciale gebeurtenis die je niet mag missen.

  We zijn nog steeds verplicht 1,5 m afstand in acht te nemen, en dat doen we natuurlijk ook. Daarom mogen slechts 50 bezoekers de opening bijwonen. De toegang is gratis, dus reserveer snel je entreebewijs.

  TICKETS BESTELLEN

 • Ben Wasser schilderijen

  Ben Wasser woont en werkt op de Tiengeboden in de Ooijpolder bij Nijmegen.
  Polder-  en rivierenlandschappen met de oude steenfabrieken en hun tasvelden,
  de dijkhuisjes en de boerderijen op terpen zijn voorname thema’s in zijn werk.
  Ben Wasser