Exposeren in de Garnizoenskerk of in het Raadhuis

 

De Stichting Cultuur Ravenstein biedt de mogelijkheid tot exposeren op 2 verschillende locaties in het hart van Ravenstein.

Verzoeken om te exposeren of nadere vragen kunt u per mail sturen naar: expocultuurravenstein@gmail.com 

 

Garnizoenskerk

De Garnizoenskerk leent zich vooral voor solo- of duo-exposities. Er is ruimte voor sculpturen en voor schilderijen/2D werk. U kunt gedurende 1 of 2 weekenden  exposeren, waarbij u zelf aanwezig dient te zijn. De openingstijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdagmiddag worden de leerlingen van de hoogste klassen van de lokale basisscholen uitgenodigd om de expositie te bekijken, uiteraard onder begeleiding van leerkrachten. De kunstenaar is hierbij aanwezig en geeft toelichting op zijn werk.

 

Voormalig Raadhuis

Het Raadhuis is beschikbaar voor groepsexposities (ook amateurgroepen met minimaal 4 deelnemers). U kunt gedurende 4 tot 5 weken exposeren op de gang, in de trouwzaal en in de voormalige raadszaal.  Daarnaast staan er in de gang 2 (afsluitbare) vitrines waarin kleinere objecten kunnen worden getoond. 
Het Raadhuis is voor bezoekers geopend tijdens de openingsuren van het Toeristisch informatie Centrum Ravenstein (TIR), dat in het Raadhuis is gevestigd. Vanaf april tot oktober dagelijks, in de wintermaanden alleen in het weekend. 

Voor openingstijden zie www.toerisme-ravenstein.nl